Too Much

Location: Moscow, M. Gnezdikovsky, 12

Area: 130 m2

Year: 2016
Photo: Alex Svirin

The interior combines classic loft and laconic Nordic styles: vintage brick walls, light wood tables and black metal details are used. The place may seem rather strict but cozy at the same time. These untypical solutions help to create such an effect. For example, the restaurant does not have a traditional bar counter. Instead, the barmen works at a table in the restaurant common space, as if he is working in the kitchen at home. The barmen is closer to the guests than usual and almost becomes a part of the room, which creates a special atmosphere. Moreover, many tables in the common area have a conjoint seating so that the guests interact more with each other. 

Project was done for Finoarte Agency